Uitleg CMS

Wat is een CMS?

Een CMS staat voor een Content Management Systeem. Dit betekend dat de inhoud van de website gemakkelijk te beheren is. Voor het beheren van de website krijgt u inloggegevens, waarmee u aan de ‘achterkant’ van de website komt.

U kunt bij ons zelf een pagina indeling maken. Hier kunt u weer van alles inzetten, zoals teksten, foto’s, menu’s, knoppen, linkjes, en nog veel meer. U heeft hiervoor geen technische kennis nodig. De manier hoe u de tekst schrijft en opmaakt zal al snel herkenbaar zijn.

Welk CMS?

Er zijn verschillende content management systemen. Sterker nog, er zijn er wel duizenden. Wij hebben ervaring in verschillende systemen, en hebben dan ook veel ervaring opgedaan in alle voor- en nadelen van een CMS.

We hebben de keuze gemaakt standaard met één systeem te werken. Dit heeft als voordeel dat we erg gespecialiseerd zijn in het systeem, en zo het beste eruit weten te halen. Onze keuze is gevallen op WordPress. Dit heeft een aantal redenen, zoals gebruiksvriendelijkheid, zoekmachine vriendelijk en vele gebruikers wat doorontwikkeling garandeert.

Direct aan de slag

Wilt u een CMS website aanvragen? Neemt u dan vrijblijvend contact op.

Voor wie?

Een CMS is eigenlijk voor iedereen geschikt. Of u nu een wat simpelere website, een stukje maatwerk of een webshop wilt: een CMS is hierin onmisbaar.

Zoals hierboven uitgelegd kunt u met een CMS gemakkelijk uw eigen content beheren. Dit is erg handig als u een nieuw product, prijswijziging of aanbieding wilt publiceren. Ook kunt u gemakkelijk een eigen blog maken, waarmee u het aantrekkelijk maakt dat bezoekers eens een kijkje komen nemen op uw website.

Kosten en voorbeelden

Voor de kosten van een CMS website kunt u kijken bij tarieven. Voorbeelden kunt u vinden in het portfolio.