Uitleg maatwerk

Wat is maatwerk?

Wanner moet er iets op maat gemaakt worden, en wanneer is dit niet nodig omdat het al bestaat? Dat kan soms lastig uit te vinden zijn.

Maatwerk is benodigd wanneer er vraag is naar een functionaliteit die niet standaard in het CMS aanwezig is. In de regel kennen wij een aantal standaard functionaliteiten. Uiteraard valt hier het plaatsen van teksten en foto’s onder. Daarnaast bieden sommige thema’s de mogelijkheid om een eigen pagina indeling te maken, met kleuren te werken, tagging en nog meer zaken.

Veel voorkomend maatwerk

Onderdelen die vaak voorkomen als maatwerk zijn rekenmodules, koppelingen met andere systemen en een platform waarop er kan worden ingelogd en hier hierna kunt discussiëren of interesse gebonden informatie kunt vinden.

Heeft u een idee waarbij u Facebook, Twitter, Linkedin, Google, Youtube, etc. als voorbeeld gebruikt? Dan heeft u een erg grote kans dat u behoefte heeft aan een oplossing op maat.

Direct aan de slag

Wilt u iets op maat laten maken? Neemt u dan vrijblijvend contact op.

Voor wie?

Een maatwerktraject zal alleen gestart worden wanneer dit functioneel en/of design-technisch benodigd is. Ik zal op strategisch niveau met mee denken, zodat het duidelijk is wat de achterliggende behoefte is, en het bedachte concept succesvol uitgevoerd kan worden.

De kosten voor een maatwerkoplossing zal altijd vooraf besproken worden. Ook de kosten kunnen als maatwerk opgelost worden. Bekijk hiervoor ook eens de pagina over persoonlijk contract.