Uitleg webshop

Wat is een webshop?

Met een webshop kunt u een eigen webwinkel beginnen. In de webwinkel kunt u uw eigen producten ter verkoop aanbieden. Een bezoeker kan een product in een virituele winkelwagen stoppen, waarna deze besteld kunnen worden. Het bijhouden van een klantenbestand, het maken van facturen en de betaling zelf gebeurt allemaal door het systeem.

U kunt allerlei soorten producten aanbieden. Per product kunt u meerdere foto´s plaatsen, gebruik maken van attributen (kleur, maat, etc), en kunt u verschillende verzendkosten rekenen per product of per regio. Daarnaast zijn er nog verschillende BTW-instellingen en zijn er nog veel meer mogelijkheden binnen het systeem.

Waarom eigenlijk een webwinkel?

Een webshop heeft een hoop voordelen. Enkele voordelen in mijn optiek:

Ten eerste is het een voordelige manier om een eigen bedrijfje te starten. Zo voorkom je ook de noodzaak voor een pand, wat veel kapitaal scheelt. Natuurlijk kun je dit ook op een andere manier bekijken voor als je al wel een pand hebt. Je creëert een extra verkoopkanaal.

Verder is een webshop 24 uur per dag en 7 dagen per week open, zonder dat je in deze tijd met vaste kosten zit. Daarnaast kun je een klantenbestand bijhouden, waarnaar je nieuwsbrieven kunt versturen om aankopen te stimuleren.

Zo zijn erg nog veel meer redenen om een webwinkel te beginnen.

Direct aan de slag

Wilt u een webshop starten? Neemt u dan vrijblijvend contact op.

Voor wie?

Een webwinkel is ideaal voor een beginnende ondernemer. Daarnaast kan het zeker ook helpen als u al een bestaande ondernemer bent zonder webshop. Er zijn vele voordelen te bedenken om een online winkel te beginnen.

De kosten voor een webwinkel zal altijd vooraf besproken worden. Hierbij zullen uw wensen uitgebreid aan bod komen. Om een indicatie te krijgen van de kosten kunt u terecht op de pagina met tarieven. Bekijk ook eens de pagina persoonlijk contract voor uw financiering.