FAQ

Wij werken op afstand. Zo kunnen wij u overal ter wereld helpen.

Een hostingpakket bestaat uit twee onderdelen. Ten eerste zit hier uw domeinnaam in (www.uw-bedrijfsnaam.nl). Ten tweede is er webruimte nodig. In deze ruimte kun je de website-bestanden plaatsen. Alle bestanden bij elkaar vormt een website.

Een hosting die ik u kan aanraden is one.com.

Er zijn simpel gezegd drie soorten websites:

  1. CMS (zelf te beheren website)
  2. Webshop (zelf te beheren website + producten ter verkoop)
  3. Geavanceerd (maatwerktraject)

Welke vorm het beste bij u past kunt u bekijken op de tarieven pagina.

De eerste stap is om contact met ons op te nemen. Dit kunt u al direct hier aan de rechterkant doen. Aan de hand van dit eerste contact zal ik naar uw wensen vragen, waarna ik een offerte voor u kan maken.

Indien u akkoord gaat met de offerte, zal de maak van de website beginnen. In de eerste periode wordt het systeem klaargezet. U krijgt een tijdelijke URL waarop u de website kunt bekijken. Op deze manier kunt u tussentijds altijd bijsturen. In de tussentijd zal ik ervoor zorgen dat uw wensen zoals in het eerste contact besproken worden gerealiseerd. Hierbij vinden tussentijdse opleveringen plaats zodat u deze kunt accorderen.

Een CMS staat voor Content Mangement System. Dit is een systeem waarbij u zelf uw website kunt beheren. Kijk voor meer informatie op onze CMS pagina.

Standaard werken wij met WordPress. Als een ander CMS uw voorkeur heeft is dit altijd bespreekbaar.

Uw website (of webshop) kan in theorie al binnen een week online staan. Vaak merken wij in praktijk echter dat er vaak nog nagedacht moet worden over de structuur van de website, teksten en foto’s. Hierom is er veel verschil in de doorlooptijd van een project.

De webshop wordt zo ingericht dat dit onbeperkt kan worden ingevoegd. Het is afhankelijk van de ruimte van uw provider hoeveel producten dit maximaal zijn. Over het algemeen zijn is er standaard meer dan voldoende voor al uw producten.

Er worden bij ons alleen webshops ontwikkeld uit bestaande systemen. Dit betekend voor u dat de webshops een gemakkelijke manier hebben van bestellen. Ook zal het betaalproces hierdoor veilig verlopen.

Een andere vraag?